THE END

17/9/15

Doncs si, he arribat al final d'una etapa.  

Aquest és el darrer post que escriuré en aquest espai de Blogger. Un espai que com sabeu, a primers d'any vaig reconvertir en aquesta mena d'híbrid, a mig camí entre un bloc i un web.

El bloc m'ha acompanyat en el meu viatge amb l'Apanona des del mes de maig de 2009, mes en què vaig publicar una primera entrada amb una seriosa declaració d'intencions: Parlar de "coses de nens" ^.^ 

I això és el que he anat fent des de llavors, recollir i compartir tot de coses al voltant del món dels nens i anar-ho combinant amb les nostres històries personals, les meves evolucions en el món de la il·lustració i la fotografia, les coses que ens inspiren, les que ens agraden... gràcies a Apanonablog he après moltes coses, he conegut persones fantàstiques i he compartit molts bons moments.

En els darrers sis anys Apanonablog ha estat una plataforma immillorable per donar a conèixer el meu projecte i a la vegada, m'ha ajudat a construir i descobrir tot un nou món de referents visuals, artístics i sonors. Sento que he anat creixent personal i professionalment al costat del bloc. 

Comprendreu doncs que ha estat una decisió difícil de prende la de deixar el bloc perquè és molt important per mi. Però per altra banda, sento la necessitat d'haver de tancar una etapa per poder encetar-ne una altra plenament. I malgrat que em sap molt greu, això no serà possible si continuo amb l'Apanonablog.

Encara trobareu els posts antics aquí durant un temps. I de fet, ens n'endurem algun dels posts cap al nou espai que hem preparat per a l'Apanona.

I és que a més, a partir d'avui Apanona també canvia una mica. Serà la mateixa, però diferent.

www.apanona.com

Canviar per poder seguir endavant. 

Fins sempre i moltes gràcies!

******

Pues si, he llegado al final de una etapa.

Este es el último post que voy a escribir en este espacio de Blogger. Un espacio que como sabéis, a primeros de año reconvertí en este híbrido, a medio camino entre un blog y un sitio web.

El blog me ha acompañado en mi viaje con Apanona desde el mes de mayo de 2009, mes en que publiqué mi primera entrada con un serio propósito: Hablar de "cosas de niños" ^.^

Y esto es lo que he hecho desde entonces: recoger y compartir un montón de cosas al rededor del mundo de los niños y combinarlo con nuestras historias personales, mis evoluciones en el mundo de la ilustración y la fotografía, las cosas que nos inspiran, que nos gustan... gracias a Apanonablog he aprendido un montón de cosas, he conocido personas fantásticas y he compartido momentos muy buenos.

En los últimos seis años Apanonablog ha sido una plataforma inmejorable para dar a conocer mi proyecto y a la vez, me ha ayudado a construir y descubrir todo un mundo de referentes visuales, artísticos y sonoros. Siento que he ido creciendo personal y profesionalmente al lado del blog.

Comprendreréis que ha sido una difícil decisión la de dejar este blog porqué ha sido muy importante para mi. Pero por otra parte, siento la necesidad de tener que cerrar una etapa para poder abrir otra plenamente. Y aunque me duele, esto no será posible si continuo con Apanonablog.

Todavía vais a poder leer los posts antiguos aquí. De hecho, nos llevamos algunos de los posts al nuevo espacio que hemos preparado para Apanona

Y es que además, a partir de hoy Apanona cambiará también un poco. Será la misma, pero diferente.

www.apanona.com

Cambiar para poder seguir adelante.

Hasta siempre y muchas gracias!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada