RENTRÉE

1/9/15

Com m'agradaria poder dir-vos que la foto de més avall és meva. 

Que vaig fer-la de camí a un excepcional paratge de muntanya, dels que m'agraden. D'aquells que sembla que la natura estigui a punt d'engollir-te de tant immensa i bonica que és. I que ara ja torno a ser aquí, descansada i amb les piles ben carregades per encarar una nova temporada.

Res més lluny de la realitat. 

Deu ser un dels estius més atrafegats i plens de feina que he viscut en els darrers anys. He treballat molt tant dins com fora de l'Apanona. Venent, plegant, col·locant, dibuixant, fotografiant, fent classes, organitzant, pensant i planificant.

Però no, no us espanteu. Tot i que el sol no m'ha tocat gaire i que faig mala cara, encara no m'he convertit en un vampir. Tot i que no ho descarto... De tant en m'he aturat a menjar i a dormir una estona. I a anar a la piscina, al cine o a sopar fora amb les nenes i el Jaume. I a celebrar els 40 de la Montse i els 33 del Gus. I a sopar amb les Núries. I a veure "House of cards" i enamorar-me de nou del Kevin Spacey. I a anar de compres amb la meva germana i la mare per deixar-ho tot llest perquè la meva neboda Berta ja és a punt d'arribar. 

A més de lamentar-me per no haver tingut vacances aquest estiu, aquest post és per anunciar-vos que l'Apanona encara no torna a les xarxes. La famosa "rentrée" de setembre que avui innunda xarxes i mitjans no la farem fins el dia 14, quan (espero) haurem acabat d'enllestir algunes novetats i canvis que encara estem treballant i que tinc moltes ganes que pugueu veure. 

Tornarem, si. Però una mica més tard :)  Fins ben aviat!

Foto de Maddie Anzovino

Como me gustaría poder deciros que la foto de más arriba es mía.

Que la hice de camino a un excepcional paraje de montaña, de los que me gustan a mi. De esos que parece que la naturaleza está a punto de tragarte de tan bonita e inmensa. Y que ahora ya estoy aquí de vuelta, descansada y con las pilas bien cargadas para afrontar una nueva temporada. 

Nada más lejos de la realidad. 

Debe ser uno de los veranos más atareados y llenos de trabajo que he vivido en los últimos años. He trabajado mucho tanto dentro como fuera de Apanona. Vendiendo, doblando, colocando, dibujando, fotografiando, haciendo clases, organizando, pensando y planificando. 

Pero no os asustéis. A pesar que no me ha tocado mucho el sol y que tengo bastante mala cara, no me he convertido en vampiro. Aunque no lo descarto... de vez en cuando he parado para comer y dormir un poco. Y para ir a la piscina, al cine o a cenar con las niñas y Jaume. Y para celebrar los 40 de Montse y los 33 de Gus. Y para cenar con las Núrias. Y para ver "House of cards" i enamorarme de nuevo de Kevin Spacey. Y para ir de compras con mi hermana y mi madre para dejarlo todo listo porqué mi sobrina Berta ya está a punto de llegar. 

Además de lamentarme por no haber tenido vacaciones este verano, este post es para anunciaros que Apanona aún no vuelve a las redes. La famosa "rentrée" de septiembre que hoy inunda redes y medios de comunicación, en Apanona no la vamos a hacer hasta el 14 de septiembre, cuando (espero) habremos acabado ya algunas novedades y cambios en los que todavía estamos trabajando y que tengo muchas ganas de poder compartir con vosotros. 

Volveremos, Si. Pero un poco más tarde :) ¡Hasta muy pronto! 


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada