CAMALOON

15/6/15

Poc a poc, Apanona va saltant del paper imprès per decorar altres suports i productes, seee! 

Avui em fa molta il·lusió presentar-vos aquesta petita col·lecció de samarretes per a nens de 2 a 14 anys amb les il·lustracions d'Apanona perquè les llueixin aquest estiu i vagin ben fresquets! :) 

A més de samarretes, també hi podreu trobar altres complements amb els mateixos dissenys, com xapes, mirallets o adhesius així com algun disseny per a adults :D

Per celebrar-ho hem preparat un concurs amb la gent de Camaloon. És S-U-P-E-R senzill i si no guanyes, obtindràs un codi de descompte per a comprar qualsevol samarreta! Fes clic aquí i segueix les instruccions! MOLTA SORT! 

***

Poco a poco Apanona va saltando del papel impreso para decorar otros soportes y productos. ¡Seee!

Hoy me hace mucha ilusión presentaros esta pequeña colección de camisetas para niños de 2 a 14 años con las ilustraciones de Apanona para que los más pequeños puedan lucir bien fresquitos este verano! :) 

Además de camisetas, también podréis encontrar otros complementos con los mismos diseños como chapas, espejitos o pegatinas, así como algun diseño para adultos :D

Para celebrarlo, hemos preparado un concurso con la gente de Camaloon. Es S-U-P-E-R fácil y si no ganas, obtendrás un codigo de descuento para comprar cualquier camiseta. Haz click aquí y sigue las instrucciones. ¡¡¡MUCHA SUERTE!!!!         


2 comentaris :

  1. M'encanten!!! I ja et dic que segur que als meus fills també

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Meritxell! Feliç de que us agradin! ^.^

      Elimina