CAFE VEYAFE

20/4/15

Fa un temps Efrat Yaffe va contactar amb mi per incloure el print de la Ballarina en una selecció de tardor que estava fent per al mitjà de comunicació en el que treballa. Més endavant, va dedicar-me aquest post preciós en el seu blog: Cafe Veyafe.

De tant en tant, tot i que el google translator no és gaire bo traduint de l'hebreu al català, hi trec el nas ja que és un bloc molt inspirador i bonic. Aquesta setmana passada hi descobreixo amagadet en un post dedicat a la decoració d'una casa de camp, el print de la Ballarina en aquesta lluminosa i suau habitació de bebè. M'encanta!

***

Some months ago, Efrat Yaffe contacted me to add the Ballerina print in a autumn selection she was writing for the media she worked for. Some weeks later, she  posted this beautiful entry about my work in her blog: Cafe Veyafe.

From time to time (although google translator is not very good) I like to peek a little in her blog because of it's inspiring and beautiful things Efrat gathers there. And last week, a little bit hidden in a post dedicated to a countryside house decoration, I found my Ballerina print in this bright and soft baby room. I love it!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada