MAKING OF BLANCA MIRET 2015

27/1/15

El diumenge passat la Joana i jo vam tenir l'oportunitat de participar en la sessió de fotos de la preciosa nova col·lecció de comunió 2015 de la dissenyadora Blanca Miret. La Joana hi va participar com a model i jo com a ajudant/xafardera/reportera del fotògraf Carles Fargas

Tot un privilegi i un plaer per totes dues haver pogut viure aquesta experiència tant enriquidora i divertida en una exepcional joia modernista plena de racons i amb una llum increïble. 

Com a tast de la col·lecció, compartim unes quantes fotografies que vaig poder fer del making of de la sessió de fotos.

***

Last sunday Joana and me had the opportunity to participate in designer Blanca Miret First Communion collection 2015 photo shoot. Joana took part as a model and me as assistant/curious/reporter of photographer Carles Fargas.

A privilege and a pleasure to have been able to experience a rewarding and enjoyable experience in a exceptional modernist building, a modernist gem full with beautiful corners and an incredible light.

As a preview of the collection, we want share with you some photographs that I could took of the making of the photo shooting.