SMALL PLATES

22/10/14

Què passa quan duus 7 nens de segon de primaria (entre 7 i 8 anys) a un restaurant amb dues estrelles Michelin? 

Tant l'experiència d'entrar en el restaurant, com la de seure en una gran taula perfectament parada, com la d'anar tastant un menú degustació de 7 plats (valorat en 200 dòlars) desperta tot tipus de sentiments, reaccions i emocions en els petits, que s'expressen amb tota naturalitat. 

Aquest és el fantàstic experiment/ joc dut a terme al Restaurant Daniel del chef Daniel Boulud de Nova York. Super divertit, tendre i deliciós! 

***
What happens when you bring seven second graders children (between 7 and 8 years) in a restaurant with two Michelin stars?

The experience of entering the restaurant, sit on a well setted table and tasting the menu of seven course meal (
valued at $220 a person) arouses all sorts of feelings, emotions and reactions in children, that they express quite naturally.

This is the great experiment / game performed at Restaurant Daniel chef Daniel Boulud in New York. Super funny, tender and delicious!



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada