BELLISSIMA KIDS

12/9/14

Si! M'estreno com a corresponsal des de Barcelona per a Bellissima kids!

Un error informàtic em va donar la possibilitat de poder contactar amb la Jeanne Omlor, creadora i responsable del blog de nens i lifestyle de Nova York Bellissima kids.

I gràcies a la seva confiança iniciem aquesta col·laboració en la que espero poder compartir algunes idees per passar estones de lleure i cultura amb els vostres petits a Barcelona! 

Ahir es va publicar la primera crònica: tot un diumenge a la muntanya de Montjuïc! Visita a la Fundació Joan Miró, dinar a l'ombra dels pins (recomanat aquí per Mamma Proof), una mica de ball i circ al Petit Piknic, l'emoció del telefèric, el fantàstic castell de Montjuïc i la diversió d'uns tobogans infinits! 

Va ser un dia rodó! No us perdeu la crònica de la nostra jornada! 

***

Yes! I'm the new correspondent from Barcelona for Bellissima kids!

An informatic glitch allowed me to contact with Jeanne Omlor, creator and responsable of kids lifestyle from New York Bellissima Kids.

And thanks to Jeanne's trusting, we start this collaboration where I hope I can to share with you some ideas of leisure and culture with kids in Barcelona!

Yesterday was published the first post: a whole sunday in Montjuïc mountain! A visit to Fundació Joan Miró, a lunch in the pine trees shadows (recommended here by Mamma Proof), a little dancing and circus in Petit Piknic, the thrill of the cableway, the fantastic castle and a long and funny slides!

We had a fantastic day! Don't miss the post!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada