INSPIRING BITES #32

4/6/14

Tinc una amiga que es diu Cecília. Ens coneixem des que erem petites. Concretament des de 2n d'EGB ^.^ Té un guapíssim nen de 5 anys, el Max. És dissenyadora gràfica, socia-fundadora de l'estudi Domo-A.

Fa una mica més d'un any la vida de la Cecília va fer un gir brutal. Just quan havien pres la decisió de canviar de ciutat i començar una nova vida personal i professional, es va trobar cara a cara amb un fet inesperat, incert, angoixant i dolorós. Amb 36 anys li van detectar un càncer de mama. 

Durant el temps en què la Cecília s'ha sotmès a innombrables anàlisis, proves, tractaments i operacions he intentat acompanyar-la des de la distància. Amb trucades, whatsapp, via twitter, facebook, instagram... i amb una visita (massa fugaç) quan estava a punt d'acabar la quimio.

Ha estat un any molt dur per ella i per la seva família que ha quedat enregistrat en aquest fantàstic documental. Un testimoni de tot el que ha viscut, ha sentit i ha lluitat en aquests 366 dies i en el que, com ella mateixa diu "Obro el meu cor, la meva ànima i comparteixo els meus 366 dies de lluita compartida". 

Felicitats Cecília! Potser si que al final la vida és una qüestió de sort, però nena, t'ho has C-U-R-R-A-T

Una enorme abraçada per tu i per la family.

++++++
"Now I open my heart and my soul and share my 366 days of shared struggle".  

This is a documentary about the 366 days of struggling against breast cancer of Cecilia, a childhood friend. She is graphic designer and founder of Domo-A studio.

It's been a hard year for Cecilia and her family and friends. Now we have this documentary where she opens her heart and soul to share her experience.

(only spanish version)


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada