CRANC & FRIENDS

8/11/13


Vaig descobrir Cranc & Friends a la fira Minicraft del festival Minipop com vau podeu veure en aquest post. Només de veure la parada, ja me'n vaig enamorar i vaig lamentar que les meves nenes ja siguin dues senyoretes que no fan anar els seus productes.

Més endavant la Carolina, l'ànima de la marca va contactar amb mi i hem iniciat una relació electric-epistolar de preguntes i qüestions de promocions i contactes, networking que se'n diu ara :)

I discover Cranc&Friends at Minicraft fair as I showed you in this post some month ago. As i saw their products, I automatically fell in love and regret and I deeplu regret that my girls are already two ladies who didn't need their products.

Later, Carolina the soul of the brand contacted me and since then we began an email relationship about marketing and networking our brands :)

++++++

Cranc & Friends néix a finals del 2012 de la mà de la Carolina Fajardo que dissenya el teixit, el producte, amb la necessitat d'aportar al món la seva pròpia visió dels productes per a bebès, sobretot per als recent nascuts. Productes de primera qualitat, utilitzant 100% cotó orgànic i mimant molt els acabats. Les il·lustracions exclusives i els estampats li donen a tota la col·lecció una identitat i una personalitat inigualables. 

Cranc & Friends was born in late 2012 by Carolina Fajardo who designed the fabrics and the product,  with the need to bring their own vision to the world of products for babies, especially for newborns. Top quality products, use of 100% organic cotton and special care with all finishings. The exclusive artwork and prints give the entire collection an identity and a personality unbeatable.

Aquí us deixo de nou algunes de les fotos dels meus productes favorits de Cranc&Fiends i algunes que vaig fer al Minipop! Espero que us agradin tant com a mi!!!

Here you have some pictures of my favourite products and some pictures I took at Minipop! I hope you like them! 

Sabannah Collection
Alberta, my favourite!
4 comentaris :

 1. it looks really nice! super cute :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. And if you could touch it, wow! I saw it in this fair and looks better! :D

   Elimina
 2. Són una preciositat de coses!! Quines cucades!! ;-o)

  ResponElimina