FAMILY LIVING

10/9/13

Family Living és una revista molt coneguda de decoració i família de Suècia. I he tingut l'honor (i la mega sorpresa) de treure-hi el nas de la mà de l'Affiche Moderne al número del passat mes de juny!

Gràcies a la Lídia i al Jon, que passen cada estiu a Suècia amb la seva família per avisar-me i per dur-me la revista, no sabeu la immensa il·lusió que m'ha fet! :D

Family Living is a famous decoration and family magazine from Sweden. And I have the honor (and the big surprise) to be featrured with l'Affiche Moderne!

Thanks to Lídia and Jon who spend every summer in Sweden with their family to notice me and to bring me the magazine, I'm very happy and excited! :D


Traducció (aprox): 
"NO HO OBLIDEU! 
Si us plau, aquestes normes són bones per tenir-les presents, per a grans i petits, per no perdre mai de vista el que és més important. Abraceu-vos, demaneu les coses si us plau i balleu com bojos! Poster, 530 corones a affichemoderne.com"

Translation (aprox): 
"DON'T FORGET!
Please, these rules are good to keep in mind for both adults and children and remember what's the most important. Give hugs, say please and sing and dance crazy! Poster 530k at affichemoderne.com"

2 comentaris :

  1. Fantàstica recomanació! M'encanta el pòster, ja ho saps! Molts petons i felicitats!

    ResponElimina