LÖTIE KIDS

9/7/13Lötie Kids fan una roba de nens fantàstica, inspirada en l'atmosfera confortable i natural dels països nòrdics i en la delicadesa i senzillesa de l'estètica japonesa. El resultat, peces funcionals i creatives per a gaudir-les.

La major part de les col·leccions les composen peces unisex, per a que puguin portar-la tant nens com nenes.

A les fotografies, hi podeu veure algunes de les peces amb colors vibrants i especials per aquest estiu 2013. M'encanten! Sobretot els estampats, perquè són il·lustracions molt boniques de colors suaus que es fonen amb el to de la roba.

Però no us podeu perdre la resta de col·leccions, de colors irresistiblement bonics i actuals. Els podeu veure a la seva pàgina web o si ho preferiu, aquest dijous dia 11 de juliol de les 11:00h a les 21:00h teniu l'oportunitat de passar per la botiga Lotta (C/ Bruc 126, cantonada amb Mallorca, Barcelona) on es farà una venda especial de Lötie Kids, amenitzada per activitats i aperitius deliciosos! :D 

Lotie Kids designs fantastic kids clothing. Their collections are inspired by Nordic natural and comfortable atmosphere combined with passion for Japanese delicate clean lines and simple shapes, results in a functional yet creative collection to be enjoyed.

Most Lötie Kids collections are formed by unisex pieces, so can be weared both boys and girls.

In pictures above, some of the pieces with vibrant colors and special this summer 2013.

You can see more Lötie Kids clothing on their website or if you prefer, this Thursday, July 11 from 11:00 am to 21:00 pm you have the opportunity to go to Lotta shop (C/ Bruc 126, corner with C/ Mallorca, Barcelona ) where there will be a special sale.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada