COMIC

2/7/13

Recordeu aquest cuquet de seda?
Com vaig dir fa unes setmanes, aquest dibuix forma part d'un projecte del que no en podia dir res fins passat el mes de juny. 

I per què? Doncs perquè aquest dibuix és una de les vinyetes que conformen aquest còmic que podeu veure més avall i que surt a la Revistxeta, la revista que l'escola i l'AMIPA editen des de fa 5 cursos i que surt cada final curs recollint les fites i activitats més importants que ha dut a terme l'escola.

La meva col·laboració aquest any ha estat doncs posar dibuixos a una de les fites més importants assolides aquest curs! Els arbres del pati d'infantil! Les escoles noves són molt boniques, però no sempre tenen tot l'equipament necessari. El pati d'infantil semblava un autèntic desert i els nens de P3, P4 i P5 els mesos de setembre, octubre, maig i juny sobretot, acabaven fregidets sota la subtil ombra de dos o tres oliveres. 

Però per fi s'ha aconseguit plantar sis moreres i una magnòlia! I així ho vam reflectir conjuntament amb la Ivet Batet (guió) en aquest còmic. 1 comentari :

  1. Què xulo! L'arribada de tots aquests arbres, bé valia un còmic! Les meves nenes també van estrenar escola i fins que els arbres no van ser prou grans com per donar ombra...havien de sortir a esmorzar amb gorra!

    Enhorabona pels dibuixos, són increïbles! :-)

    ResponElimina