TRONES | HIGHCHAIRS

15/5/13

Les trones són un dels elements indispensables quan tenim un bebè. Es fa servir durant molt de temps i val la pena pensar en la durabilitat i, sobretot, la practicitat: facilitat de neteja, facilitat d'accés, adaptabilitat al creixement del nen. 

Una de les trones que millor dóna resposta a tots aquests requisits, és sens dubte la trona Tripp Trapp de Stokke. Si bé és cert que la inversió a fer és important, val molt la pena perquè es pot convertir en una cadira que amb els accessoris corresponents, la podran fer servir des dels bebès fins a qualsevol membre de la família. 

De vegades, però l'economia familiar no juga al nostre favor... coses que passen! Una opció que tenim super econòmica i molt pràctica, és la conegudíssima trona Antilop d'Ikea que ja s'ha convertit en un clàssic.  
Al board Decoration and Home d'Apanona a Pinterest, vaig recollint tot de cadires i trones per a nens (i bressols, coixins, elements decoratius...) Aquí us en deixo algunes trones tant actuals com vintage, absolutament fantàstiques!

M'agrada especialment aquesta proposta de trona de Towerchair amb els coixins de Place de Bleu. Absolutament fantàstica!


Però n'hi ha més!

Highchair by Phoenix Lawalu

Highchair Combelle by Bonton

Vintage baby chair

Nume rocking chair

Les petits bohemes highchair via ledansla.blogspot.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada