SABATERIA INFANTIL CENTPEUS

20/5/13

Fa uns quatre anys que vaig fer una pàgina web per a una bona amiga, la Marta i vaig explicar-ho aquí.

La Marta, a més de ser una persona exepcional que encomana energia i bon rotllo pels quatre costats (ho havia de dir Marta!) té una sabateria infantil, el Centpeus. Ara fa 30 anys que la va engegar la seva mare. És una sabateria molt especial que ha fascinat i continua fascinant els nens de diferents generacions a Reus. I és que el Centpeus té un trenet fantàstic on els nens poden emprovar-se les sabates, pujar i baixar, tocar la campana...

Coincidint amb el 30 aniversari, es va remodelar la botiga de dalt a baix, quedant així de bonica, espaiosa i funcional. I clar, llavors la pàgina web es va veure molt desactualitzada.

Així que, partint de la base que ja teniem, hem actualitzat la pàgina del Centpeus! I si voleu, podeu veure-la fent clic aquí. Hi ha nous personatges, redisseny dels antics i fotografies noves tant de la botiga com del catàleg primavera-estiu 2013! 

No dubteu a fer-hi una volta virtual. I si un dia veniu a Reus, passeu pel Centpeus a fer-hi una ullada! Segur que trobareu les millors sabates per els vostres nens i que rebreu una atenció immillorable.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada