BEBÈ | BABY

11/4/13

La primavera és una època una mica boja quant a vestimenta... al matí fa fresqueta, al migdia molta calor, de sobte el temps es gira i comença a ploure i al vespre quan cau el sol, bufa un airet que et gela.

Quan els nens són més grans, és més fàcil farcir-los a capes i demanar-los que siguin ells mateixos que si tenen calor o fred es vagin treient i posant peces de roba. Però amb els bebès, a vegades la cosa és una mica més complicada. 

Una de les solucions més pràctiques que vaig trobar per vestir les meves filles quan eren bebès, van ser els monos i els bodis: Fàcils de posar i còmodes pels petits ja que els permet moure's lliurement. Recordo perfectament la Martina amb el seu mono de ratlles vermelles i veige de Petit Bateau, que a més era reversible. Molt còmode i bonic!

Avui us presento una petita tria de bodis i monos. Alguns són de col·leccions actuals, d'altres d'anteriors de diferents marques, però tots molt bonics i amb colors suaus molt actuals: grisos pedra, rosa pàlid, blau grisós o verd llacuna.

***


Spring is a little crazy time to dress... a little bit cool in the morning, a warming noon, a unexpected rainy weather and a cold and windy afternoon.

When children are older it's easy to fill them with layers of clothing. But when you have a baby, sometimes it is a bit more complicated.


One of the most practical solutions to dress my daughters when they were babies, were overalls and bodysuits: Easy to put on and comfortable for children because they can move freely. I remember Martina with her cute striped red and veige overall by Petit Bateau, which also was reversible. Super cozy and beautiful!

Today I present a small selection of bodysuits and overalls. Some present and past collections of different brands, but all beautiful, cozy and in trendy soft colors: gray stone, pale pink, pale blue or green lagoon.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada