FEM UNA ULLADA | SNEAK A PEAK

26/2/13


A L'Affiche Moderne a més de la Ballerina i el gatet Meow (que ja havieu vist en posts anteriors) també hi podeu trobar un poster nou que es diu "Some nice and funny rules for happy families!", un titol una mica llarg no?  ^-^

La idea del poster és la de donar missatges molt positius i algunes petites normes que els més petits han d'anar assolint per fer-se més autònoms i tenir cura d'ells mateixos. 

L'objectiu és que les famílies puguin passar una bona estona mirant la làmina tot comentant els diferents missatges amb dibuixet i anar-hi descobrint els detalls que s'hi amaguen. 

Durant unes setmanes, farem una ullada a alguns d'aquests dibuixos i ho acompanyarem amb una mica de musica. Us vé de gust?


"Some nice and funny rules for happy families!" is a new poster you can find on L'Affiche Moderne

The idea for this poster is to give very positive messages to kids and also, give some little rules that must be achieved to become more independent and to take care of themselves.

The aim is that families have a good time watching and talking about the different messages and drawings and exploring the hidden details.

Next weeks we'll sneak a peek at some of these drawings and mix it with some music. Do you fancy?

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada