UN FESTIVAL

28/1/13

Ja fa una mica més d'un any que la meva filla gran fa ballet i poc a poc ens hem anat endinsant en el món de la dansa, un món absolutament desconegut tant pel seu pare i com per mi. Bé, de petita vaig fer ballet però diria que vaig durar mmmh...mig trimestre! :D 

Monyos, tutu, cintes, nervis, laca, sabatilles, mitges, cintes, maquillatge, assajos i festivals com el que va participar la Joana i les seves companyes el diumenge passat a Valls a benefici de l'Associació Asperger del Camp de Tarragona. La XVII Gala Infantil de dansa l'organitza l'Associació de professors de dansa de les comarques del Camp de Tarragona i es fa en diferents dies a Reus, Valls i Tarragona. És una mostra de la bona feina que fan a totes les escoles de dansa del Camp en tot tipus d'estils de dansa. 

Va ser un festival molt bonic i, per contra del que pensva, molt àgil i variat que a més, va ajudar a donar a conèixer la síndrome d'Asperger i l'associació de famílies que treballa fort i dia a dia per ajudar els nens amb Asperger i les seves famílies del Camp de Tarragona.

Una bona causa, un bon festival!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada