ORTODÒNCIES | ORTHODONTICS

23/1/13
Aquests últimes setmanes les estic dedicant a endreçar pensaments, a dibuixar idees, a obrir i tancar calaixos i en definitiva, a pensar com encarar la forma que vull que vagi prenent la nova Apanona en els propers mesos. És una feina lenta i que em demana d'un canvi de xip ja que he estat molts anys aplaçant idees i projectes relacionats amb l'Apanona per manca de temps. 

Ara el temps de què disposo ha pres una altra forma: horaris més flexibles i una major possiblitat de disposar de temps per estar amb les meves filles quan em necessiten. 

I avui ha estat un d'aquests dies: la Martina estrena uns nous i brillants aparells ortodòntics! S'ha portat com una senyora. Bé si, ha caigut alguna llagrimeta quan li havien de col·locar de forma definitiva, però li podem demanar més a una nena de 5 anys? 

Ens esperen 6 mesos de conviure amb els aparells ortodòntics que ara li dificulten la parla i poder menjar amb tranquil·litat. Però ella és una autèntica i genuïna nena de ferro colat! Per això li dedico avui un retrat ben rocker! 

Un petonet reina! :*

Last weeks I've been tidying up thoughts, drawing ideas, opening and closing drawers, and thinking how to shape new Apanona next months. It's a slow work that wants a mind change specially after years postposing ideas and projects. 

Now, my time has taken another way: flexible schedules and the possibility to spend more time with my daughters when needed. 

And today was one of those days: Martina wears new orthodontics appliances. Now she can't talk and eat normally, but  she is an authentic and genuine iron girl! That's why today I dedicate her this rocking portrait.

Kisses my love! :*

5 comentaris :

 1. Vinga, la nena de ferro colat pot amb això i més! U Rock Baby!

  ResponElimina
 2. Martina,rock it up babe!! Tu pots amb això i molt més ;-)
  http://agoodteacherneverstopslearning.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 3. Hola Txell! Moltes gràcies! Per cert, ja tinc localitzat el teu nou bloc ;) Gràcies per passar i comentar!

  ResponElimina