ÈRIC

15/10/12


Des que el petit Èric era a la panxa, la seva mare, la Carmen, ja em deia que volia que li fes els detallets per al bateig. Amb la Carmen som companyes de feina amigues de la feina i la veritat és que quan coneixes de prop les mares, és més fàcil encertar l'estil i els gustos. 

Vam fer el kit complet Apanona: mini sessió de fotos, il·lustració, disseny i elaboració de detallets dolços. I van ser unes setmanes molt boniques en les que ens vam poder conèixer una mica més gràcies al ritme pausat i mandrós de l'estiu. Converses i caminades entre mostres de llacets i proves d'impressió.

Ara la Carmen està passant per un dels moments més durs de la seva vida i el bateig del seu petit es va haver de posposar. Però ella és lluitadora de mena i encara que ara li sembli impossible, un dia el sol tornarà a brillar. 

Un petó Carmen.

Since Eric was in his mother womb, Carmen told me that she wanted that I made their Christening gifts. Carmen and me are colleagues friends and the truth is that when you know the mother, it's easier to guess the style and taste.

We did the complete Apanona's kit: mini photo session, illustration, design and candy details. A beautiful days where we learn more each other through the leisurely pace and lazy summer. Talks and walks between ribbon samples and print proofs.

Now Carmen is going through one of the toughest moments of her life and the baptism of his little boy had to be postponed. But she is a fighter by nature and though it seems impossible now, one day the sun will shine again.

Big kiss Carmen. 

Mini sessió de fotos | Mini photo session

Punt de llibre 20X7cm | Bookmark

Detallets confits + CD fotos + packaging de Self Packaging | Candy + CD + packaging from Self Packaging

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada